ElectricStill

Electric Still, fondată în 1991 în Timișoara, a avut de la bun început ambiția de a fi mereu în fruntea firmelor care prestează servicii de calitate.

Prin promptitudinea executării lucrărilor, calitatea serviciilor prestate, seriozitatea și amabilitatea personalului, grija și respectul față de toți colaboratorii, Electric Still a reușit să devină o companie recunoscută pe plan local, și nu numai.

Electric Still, a fost printre primele firme în zonă, care au folosit routerele mecanice, urmate natural de epoca laserelor, apoi mașinile de debitat cu jet de apă, laserul de debitat și laserul de marcat – tip YAG.

În prezent, activitatea se desfășoară în sediul propriu, cu utilaje moderne de înaltă tehnologie.

Scopul nostru actual este să oferim clienților noștri servicii de calitate realizate cu cele mai noi tehnologii și la prețuri competitive în cele două direcții principale de activitate: producția publicitară și prelucrările cu tehnologii neconvenționale.

În vederea creşterii eficienţei şi eficacităţii cu care răspundem cerinţelor clienţilor noștri și preocupați fiind de protejarea mediului în care ne desfășurăm activitatea, Electric Still a implementat cu succes un Sistem de Management Integrat al calităţii și mediului în conformitate cu cerinţele standardelor de referinţă SR EN ISO 9001: 2008 Sisteme de Management al Calităţii și SR EN ISO 14001: 2004 Sisteme de Management de Mediu.